Bröllopstrender

Bröllopstrender är något som kommer och går. Det kan vara populärt ett år att göra på ett visst sätt, medan det året därpå är helt "ute". Personligen tycker jag att man inte ska gå så mycket efter vad som trendar, utan det viktiga är att man får bröllopet så som man vill ha det. Många gånger är detta den viktigaste dagen i livet för många, utöver den dag de får barn. Även om jag förespråkar personliga bröllop, så ska vi titta lite på vad som trendade under detta året.

Bröllopstrender 2017

Under det år som har gått så har trenderna bland bröllop bland annat handlat om dekorationer. Det har varit ballonger, handskrivna placeringskort, handskrivna inbjudningar, gröna teman, enkelt och elegant, gärna utomhus  och ha ett slott bröllop Skåne, eller ute i det fria. Andra trender har handlat om frisyrerna, i år har de varit enklare varianter av låg modell. Klänningarna är även de viktiga och i år har de varit av enklare variant.

Hur ser det ut inför nästa år?

Kikar man runt på nätet och letar efter vad som kommer att trenda 2018 verkar en del från detta år hänga kvar. Att ha det naturnära, gröna teman, eller ett skogsbröllop till exempel. Många vill även att platsen de ska gifta sig på ska vara unik. Det kan vara allt från att ha det i sin egen trädgård, eller ha ett bröllop på ett slott i Skåne. Just slottsbröllop går att göra som man vill, då det ofta finns många möjligheter.

24 Nov 2017