Fönstertrender

Kan fönster vara en trend? Jo jag tror det, för vad jag kan se så är det många som byter fönster hit och dit i grannområdet och inte tror jag att alla har trasiga rutor. Kanske det är så att fönster måste bytas efter ett tag? Men hur byter man fönster? Det är inte något jag funderat på innan, och kommer väl kanske inte göra det, men det är kul att ta reda på saker och ting. Så ja, fönsterbyte, själv eller hantverkare?

Ta hjälp av hantverkare

Jag tror att det bästa är att anlita en hantverkare när man vill byta fönster i Ystad. De jobbar ju mycket snabbare än vad man gör själv, särskilt om man inte vet hur man ska göra. De vet hur man gör. Ska man göra det själv så tar det säkert alldeles för lång tid. Jag vet i alla fall inte hur man gör.

Kolla vad det finns för fönster

Jag har surfat runt lite på nätet för att se vad det finns för olika fönster att beställa. Det finns ju en massa olika sorters fönster för fönsterbyte visste ni det? Det finns fönster som är underhållsfria, miljövänliga, energisnåla, självputsande, designerfönster, moderna fönster, klassiska fönster samt hundra olika sorter till.

Det verkar inte vara lätt det där. Jag kanske ska sluta fundera så mycket på det där, tids nog, kanske jag har ett hus eller en stuga där jag behöver ett fönsterbyte och då kan jag ju börja fundera på detta igen!

12 Mar 2022