Dags att köpa julklappar?

Vad är det de säger ska bli Årets julklapp? En elcykel? Förra året trodde de ju VR-glasögonen – jag bara säger, hur många har VR - glasögon idag? Knappt någon. Så då undrar man ju hur mycket önsketänkade det egentligen är, när de siar om avd som ska bli den mest populära julklappen. Så med det sagt, tänker jag inte köpa någon el-cykel. Ingen cykel alls, egentligen. Så vad ska man köpa i julklapp? Det är inte helt lätt när man har en lillebror som mest gillar e-sport. Jag har inte råd att köpa en ny dator till honom. Jag som gillar och är intresserad av mode vill ju helst köpa kläder till honom.

Manchesterbyxor är så snyggt

En som går på mina föreläsningar just nu går i så snygga blå manchesterbyxor. Funderar på att köpa byxor till min lillebror. De finns i väldigt olika färger och finns som kavaj, tröja och byxor. Jag bara älskar kostymer som är i manchester. Så himla snyggt. Själv önskar jag mig smink och att få gå på Spa.

Hoppas jag får ett presentkort

Hoppas jag får ett presentkort och kan skämma bort mig riktigt ordentligt någon gång. Efter det vill jag gå och äta ostron med champagne. Min kompis Lollo måste bara följa med. Vi har ju några dagar som är lediga mellan jul och nyår. Då skulle vi kunna checka in på något hotell och gå på spa och sedan gå ut och käka. När vi sedan är trötta går vi bara och lägger oss. Bättre kan man väl inte ha det, eller?

15 Dec 2017