Hur är det att 3D tatuera sig?

Det är många som har plockat för mycket av sina ögonbryn för att det ska se snyggt ut. På 1980-talet skulle alla ha minimala ögonbryn. Många plockade dem hejvilt, tills det knappt var något kvar av dem. Sedan växte de inte tillbaka och nu går flera kvinnor omkring nästan utan ögonbryn. Som tur är går det faktiskt att göra något åt det. Med 3D tatuering går det att återskapa dem. Innan du gör det kan det vara bra att tänka efter lite. Här kommer några bra råd från en skönhetsblogg som heter sminktips.org.

Ingen kan garantera resultatet

Hur resultatet blir beror på några faktorer. Bland annat har det att göra vilken hudtyp du har, vilken kvalitet huden har, vilken livsstil du har, hur du sköter om huden efteråt, hur gammal du är och vilket immunförsvar du har. Om du till exempel blöder mycket under tatueringen, alltså har många ytliga blodkärl kan ögonbrynen bli suddiga. Det är många saker att tänka på.

Efter tatueringen

Efter att du har tatuerat ögonbrynen bör du undvika solljus, undvika fuktiga miljöer som bastubesök, inte duscha länge, inte bada i havet eller i klorerat vatten, inte göra ansiktsbehandlingar innan ärren efter tatueringen gått bort. Du bör heller inte träna så mycket att du svettas ymnigt.

17 Sep 2017