Har hittat den perfekta presenten till honom

Finns den perfekta presenten egentligen? Det är en fråga som alltid brukar komma lagom till någons födelsedag eller till julafton. Alla har ju allt. Frågar man en person vad denne vill ha i födelsedagspresent så mumlar inte sällan denne något i stil med att hen inte vet, att hen inte behöver något och att hen inte har tänkt sig att få någon present överhuvudtaget. Svar som i många fall rimmar väldigt illa med den besvikelse som kan skönjas i ögonen när personen i fråga slutligen öppnar det paket man köpt. Inte särskilt enkelt, eller hur? Hur man än gör så blir det fel - eller? Nej, det finns en bättre lösning och jag provade faktiskt detta på min pojkvän vid hans födelsedag för några veckor sedan. Han har alltid varit omöjlig att köpa något till. Kläder går bort då han har väldigt speciella åsikter om vad som är rätt- och fel, böcker läser han knappt och alla skivor som han tidigare gillat att få är numera förpassade till det digitala arkivet vid namn Spotify.

 Bästa presentidén!

Vad göra, tänkte jag och började gnugga de små geniknölarna till dess att en idé kom upp: jag skulle köpa en upplevelse till honom. Det jag hittade var en sida som borde passa alla då spännvidden mellan alla olika upplevelser var enorm. Kort och gott - en perfekt present till honom: oavsett vem han är. Jag tänkte visa upp några av dessa upplevelser för att du ska kunna se vilken enorm skatt ja hittat.

  • Åka muskelbil. Din pojkvän har förmodligen sedan förskolan haft ett brinnande intresse för bilar och har i dagens, vuxna ålder lite svårt att inse att bromsen ska användas i lika stor utsträckning som gasen. Låt honom gasa - men under ordnade former. Här kan du nämligen ge honom ett presentkort för att köra allt från rena muskelbilar till snabbare modeller såsom Ferrari, Lamborghini och McLaren. Allt efter en genomgång av en instruktör som visar på allt från hur man kör och vilken hastighets om ska hållas för att klara av kurvorna på rätt sätt.
  • Fiskeresa. Är det inte det ena så är det det andra… Fiske är ett stort intresse hos många män och varför inte överraska din pojkvän med en riktig fiskeresa i Norge? Det är något helt annat än jakten på gammelgäddan i den där trista lilla insjön han brukar sitta och gnola vid.
  • Fotbollsresa: Fiske, bilar och fotboll. den heliga treenigheten för killar i alla åldrar. En fotbollsresa till Spanien eller England står förmodligen högt upp på många killars önskelista och här kan du köpa en sådan till valfritt land. billigt, praktiskt och väldigt, väldigt uppskattat.

Vad jag köpte? Jag slog till på en spahelg för två nere i Skåne. Lite njutning ska väl även jag få, eller hur? Man får inte vara dum.

23 Oct 2017