Hur gör man för att få ett vackert vitt leende?

Tänderna är bland det första andra ser då de möter dig. Genom att ha ett vackert vitt leende så gör det en stor skillnad på hur du uppfattas av andra. Det är ju dock så att med åren så tappar våra tänder den lyster de hade innan samt att de blir missfärgade. Det beror på mat, vin, kaffe, tobak med mera. Lagningar och skador på tänderna påverkar deras färg och utseende med. Men vad kan man då göra för att få vackra vita tänder? Det finns lite olika sätt att gå tillväga på. En sak är tandblekning. På bästa-tandblekningen.se kan du jämföra olika sådana. Det finns även så kallad saltblästring, som görs hos tandläkkaren. Skalfasader är även det ett annat alternativ.

Gör ditt leeden vitare

Det finns en del andra saker du kan göra för att få tänderna att bli vitare. Bland annat är det bra att undvika en del drycker eller att dricka dem genom sugrör. Du kan även skölja munnen efter kaffet till exempel. Samma sak med viss mat, söt mat är inte bra för tänderna och inte heler skräpmat.

Det finns även en mängd bra tandkrämer, med så kallade whitening effekt. Utöver regelbunden tandborstning med sådan tandkräm använd även munskölj samt tandtråd. Välj även en bra tandborste!

Det är även en god idé att sluta röka, och eller snusa, för de ger dels missfägningar, samt att det inte heller är bra för din hälsa!

8 Sep 2020