Jag har så ont i ryggen

Ett tag nu så har jag haft så himla ont i ryggen. Jag tror inte att jag har vridit till den eller så, utan det bara kom. Jag funderar på om det är så att jag inte har en bra kontorsstol jag sitter i vid datorn. Det kan vara den som gjort att det gör ont i min rygg. Funderar på om man ska köpa en ergonomisk kontorsstol istället. En ergonomisk stol för kontoret gör ju att man sitter bättre. Så det är nog en bra idé att byta ut den jag har. 

Besöka läkare med kanske

Om det inte blir bättre med min rygg så kanske jag måste ta och kolla upp det. Ryggont kan ju bero på en mängd olika saker. En läkare kanske kan tala om varför jag har ont. Sen kanske man får gå till sjukgymnast eller liknande. Jag vågar inte Googla på symptom, för då tror jag väl att jag har både det ena och det andra. 

Byta sängen med

Jag tror även en bov i dramat kan vara min säng. Jag skulle behöva en ny. För jag vaknar med ont i ryggen. Så dels en ny kontorsstol samt en ny säng, så kanske det kan bli bättre. Sedan kanske man ska upp och röra på sig och inte sitta still framför datorn i alla för många timmar i sträck med. Finns ju smarta pausprogram har jag sett, som man installerar på datorn. 

27 Feb 2019