Pussmun

Minns ni ankläpparna som boomade för tio år sedan? Överdimensionerade överläppar som såg ut att kunna spricka vilken sekund som helst... Horribelt fult, ellerhur? Jag sa då att jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig att spruta in fillers i läpparna fastän jag alltid tyckt att mina egna läppar är för smala för mitt ansikte. Men nu verkar det som att jag får äta upp mina ord. Man ska aldrig säga aldrig!

Vad har hänt då? Jo, jag har mött flera olika tjejer den senaste tiden med så otroligt vackra pussmunnar. Jag kommenterar ofta positivt om något gör intryck på mig och då har flera av dem sagt att de går och får fillers. Jag blev helt chockad första gånger och halvt chockad andra gången för dessa läppar ser faktiskt helt naturliga ut. De är varken överdimensionerade eller spända, bara vackra, mjuka och inbjudande.

Går på rekommendation

Så jag har gjort lite efterforskning och hittat en skönhetssalong som verkar bra och till och med bokat en tid. Ni anar inte hur nervös jag är, men jag hoppas på att få en riktigt vacker pussmun. Det är tydligen stor skillnad på fillers för läppar beroende på vem som lägger sprutorna, kliniken man går till och en massa annat, men jag har gått på rekommendation.

Om jag kommer ut med ankläpp sätter jag mig själv i karantän tills allt gått ur kroppen, jag svär! Blir det så fint som jag hoppas så kommer jag helt klart strutta omkring i stan med bättre självförtroende än ever - och hoppas få många pussar.

27 Aug 2020