Ibland så svårt hitta rätt frisör

Varför inte syna den frissa som du är på väg till? Har du gjort samma misstag som jag har gjort alldeles för många gånger; bara gissat och valt en frisör som råkar finnas just där du tänker att du passerar till eller från skolan eller jobbet? Sedan kommer du därifrån med alltför kort hår, alldeles för lockigt hår eller alldeles för blått hår? Jag har gjort det. Jag hamnade att betala flera tusen för ett helt misslyckat hår. Samtidigt vågade jag inte klaga på frisören, när jag såg ut som ett miffo i håret. Nej. Jag knep ihop munnen och betalade och gick därifrån väldigt missnöjd. Det var inte roligt.

Kolla upp frissan innan du går dit

Då är det en bättre idé att kolla upp den frisör som du har tänkt gå till, så du slipper göra som jag och betala flera tusen för ett helt misslyckat hår. Bor du i och letar Malmö frisör rekommenderar jag dig att leta på Timecenter innan du gör som jag gjorde misstaget. På denna site får du veta information om varje hårsalong och dessutom hur andra gäster har rankat salongen - hur många stjärnor av fem möjliga?

Kolla upp bilder som visar hur du vill ha ditt hår

Har du bilder på den frisyr som du önskar har du underlättat för frisören. Bilder är ett perfekt sätt att visa frisören vilken frisyr eller hårfärg man önskar sig. Samla Minns att bilden bara för inspiration. Ditt hår är unikt och har sina egna fördelar och nackdelar som gör att man kan få ett fantastiskt, även om lite annorlunda resultat. Det är fantastiskt roligt att diskutera olika alternativ och att gemensamt komma fram till något som gör dig nöjd. Är det en duktig frisör lär hen sig ditt hår och hur du vill ha det.

17 Oct 2017