Skaffa ett hus på Mallorca?

Resa är alltid en trend, det är bara länderna som varierar. Själv har jag testat på en mängd olia sätt att resa på. Det har varit charter, vandringsresor, gruppresor, temaresor, backpacking och lite annat. Något annat som verkar börja trenda, är att själv köpa ett hus, i vissa länder, eller på vissa öar. Vet flera som köpt hus på Gran Canaria, Mallorca, Teneriffa och i Thailand. Jag själv har funderat på vart jag skulle kunna tänka mig att ha ett hus eller en lägenhet. Jag kom fram till att ett hus på Mallorca hade nog inte varit fel. Jag har besökt Mallorca flera gånger och trivs bra! Frågan är bara, vad kan det kosta att köpa ett hus på Mallorca och hur gör man?

Få hjälp hos en mäklare

Oavsett var man köper ett hus, så är det nog bra att prata med en mäklare. Särskilt om man ska köpa hus utomlands. Det är ju mer lagar och regler att tänka på där samt att man inte kan språket kanske heller. Då är det guld värt att få hjälp via en mäklare. De kan ju det mesta om hur det är att köpa hus i det land man väljer. 

Ta semester

Jag funderar på om man ska ta lite semester snart och åka till Mallorca för att kolla läget och se vad det finns för hus. Även kolla vad det finns för mäklare. Inte för att jag har råd just nu, att köpa hus på Mallorca, men, bra att ta reda på så mycket man kan ändå!

5 Feb 2018