Viktigt med bra träningskläder

Nör man tränar så är det viktigt att ha på sig bra träningskläder. Man ska först se till funktion och att de är bekväma att ha på sig, före de är snygga. Sedan är det så klart inte fel om de kan vara både snygga och bekväma. I dag är det många företag som vet med sig hur viktigt det är för många att ha träningskläder som man känner sig både snygg och bekväm i. 

Visst kan man träna i det man har hemma, som mjukisbyxor och t-tröja, men det beror lite på vad man tränar. En del saker man tränar är det bra att ha tighta kläder, samt bra stöd för brösten. 

Skönt att träna

Jag har insett hur skönt det är att träna. Eller, ja det är det efter i alla fall. Har börjat komma igång en del nu, detta året och känner att jag vill fortsätta träna på bra. Funderar på testa kosttillskott med, klicka här för att se vad jag talar om. 

Lägga om kosten

Jag har ju även insett det att det kan vara bra att lägga om kosten en del. Det har blivit lite väl mycket av det goda nu det senaste, särskilt under sommaren då det varit mycket grillat, cava och rosé. Men nu ska det bli ordning tänkte jag, är ju ändå snart höst, så då kan man äta bra på vardagarna och kanske unna sig extra på helgen. 

14 Aug 2020